Hati rindu

Salam a dobry den

Ya, saya rindu.
Teramat rindu.

Minggu ini banyak mengajar saya.
Mungkin Tuhan mahu saya jadi dewasa.

Exam sering buat saya jadi perindu
Keluarga tersayang dan semua teman-teman.

Melihat adik-adik saya di sini
Yang sentiasa memberi inspirasi kepada saya
Buat saya rindu untuk menatap wajah sahabat-sahabat yang menangis dan ketawa bersama saya dahulu.

Bila saya tatap wajah teman-teman di sini
Yang setiap hari saya menjadi sayang
Buat saya semakin rindu pada teman yang lama tidak berjumpa
Ya, saya sangat rindu.

Makin saya cinta pada teman-teman di sini
Makin saya rindu pada sahabat-sahabat saya.

Ya Allah, kekalkanlah rasa kasih antara kami...

p/s: adik, moga kamu berdua tabah! kami doakan yg terbaik utk kamu. Walau apapun yg terjadi, mohonlah daripadaNya, yakinlah dgn pertolonganNya kerna Dia lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita insyaAllah..=)

Comments

Nurul said…
aina, terharu bace your entry..
But, it's really true..
I'm touched. Really touched with what I have here. U guys!!!
Aina, I love u too..
I love Allah for giving these people around me..
Thanks for being my friend dearie.
I learn many things here from friends here, from u..
This is the precious thing I've ever got from my whole life..
May He grants 'thabat' iA. Lets working for Him together my dear!!!
fathinaina said…
kn mek?
sedar x sedar dah dkt 3 tahun kt kat cni..mcm2 yg da jd..tp Allah beri peluang utk kite semua knal satu sama lain..utk jatuh bangun sama2..
among the greatest gift from Him..all my friends..u guys..n every friends that i hv in this world wherever they are now..each one of u gives a colour to my pages of life..(tiru skit ayt k.lene jap..hehe)
moga Allah ttp tautkan hati kt semua sehingga ke syurga akhirnya..iA =)
keyLa said…
terharu jugak bace entry nie,and wonder, adakah aku juga yang dimaksudkan? ^^

amin2.. syg kamu fillah juga..
fathinaina said…
keyla, hehe..of cos la kamu pun included jugak..entry ni tuk suma kawan2.x kira di mana jua anda berada..(mcm iklan plak..hehe)

luv u fillah taky~amin..!

Popular Posts