Kemas sawang-sawang blog

salam a dobry den!

Setelah sekian lama blog ni x diupdate..akhirnya, dpt jugak letak post baru! (berhabuk, bersawang, berdebu2 dah ni..ish2..kemas2!!)

So many things happened recently, sampai tak tahu dah nak cerita yang mana dulu. huhu..

HIGHLIGHTS:

-ambik darah kawan..
tp kalau suruh ambik kat patient, tak berani lagi la..abis lubang2 tgn anak org saya kerjakan nnt..huhu

-extract chromosomes sendiri..tengok bawah mikroskop.
Rasa semacam tengok chromosome sendiri..rugi tak ambik gmbr time lab tu..huhu

-training iGames
masih tak percaya diri ini sudah bersukan sekarang. Jom kita amalkan gaya hidup sihat! cewaahh..

-pergi iGames
nasib x menyebelahi, huhu..xpe2..anyway, great job everyone! nice game olomoucians n prahans! sori tak ambik gmbr, kamera org byk sgt, malas nak kuarkan..hehe
p/s: lunch kat restaurace tu mmg best! mcm nama die..best restaurace! =D

-berbisnes nasi lemak, cari pendapatan tambahan
diriku sangaaaattttt sengkek nih, sila jgn goda2 utk bershopping n mkn luar..hahaha

-test..test..dan test..
(malas nak cerita..haha)

tak boleh nak cerita panjang2..(dah la lama x update, pendek pulak tu..ish3..fathin..)

next entry bakal menyusul insyaAllah..
hint: realiti yang tidak kita sedari..

Wassalam a Na Shle!

Comments

Popular posts